Over Hilda Wiese:

 

Samen met mijn man en twee dochters (2013 & 2017) woon ik in Kommerzijl. Een heerlijk klein dorpje in west Groningen. Hier wonen we in een landelijke omgeving en genieten we van ons gezinsleven en het buitenleven.

Tijdens de zwangerschap van mijn oudste dochter, ben ik opzoek gegaan naar een cursus, waar ik het vertrouwen in de komende bevalling kon vergroten. Intuïtief wist ik dat bevallen iets was, wat mijn lichaam kon, maar het vertrouwen om dit ook allemaal zonder angst te laten gebeuren kon wel een boost gebruiken. Het vertrouwen kreeg ik en beide meisjes zijn kalm ter wereld gekomen.

 

Nu vijf jaar later met de opleiding HypnoBirthing docent op zak, hoop ik met het geven van deze cursus, bij te mogen dragen aan jouw vertrouwen in een kalme geboorte. Waar jij vol vertrouwen naar je eigen lichaam en baby hebt kunnen luisteren en na afloop met een prettig gevoel op de geboorte van jullie kleine hummeltje kunt terugkijken ongeacht of de geboorte thuis of in het ziekenhuis heeft plaats gevonden.

 

Naast bovenstaande passie, werk ik ook met veel liefde als verpleegkundige in de thuiszorg. Met 15 jaar neurologie ervaring, blijft mijn interesse in de uniekheid van ieder mens groot. In mijn huidige functie ondersteun ik, mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel) en hun naasten. En hoop bij te dragen aan het omgaan met de gevolgen die dit voor hun teweeg brengt.

 

Liefdevolle groetjes

Hilda Wiese